fbpx
top
Flyt Ung GRATIS Hip Hop klasse torsdag 13. juni

FLYT UNG

Flyt Studio tilbyr gjennom prosjektet Flyt Ung, GRATIS arrangement for Barn/ungdom mellom 13-17 år. (Vi åpner opp for Flyt elever fra 11 år) Torsdag 13. juni kl.16.30-20.00. Denne torsdagen er det Hip Hop danseklasse og samtale med den super dyktige danseren Michael Guzman. Michael er profesjonell danser fra Quickstyle Studio og har blant annet danset for Karpe, Astrid S og Julie Bergan. Han vil gi tips og råd, snakke litt om sitt liv, og om veien til dansen. Dette vil du ikke gå glipp av! PÅMELDING HER

Etter dans og samtale ser vi Mamma Mia og spiser godteri og snacks:).Dette viktige prosjektet er med på å skape gode inkluderende miljøer for barn og ungdommer på Nesodden, og bidra til økt kunnskap om kropp, dans, fokus og kreativitet.

I Flyt Studio står vi klare med engasjerte kunnskapsrike pedagoger, som vil bidra til å gi hvert enkelt individ kunnskap om dans og kropp, men også skape rom for å danne trygge oppvekstgrunnlag.

Prosjektet er støtte av Sparebankstiftelsen DNB, Viken Fylkeskommune, Nesodden Kommune og Bufdirs.

Torsdag 13. juni kl. 16:30-20:00 på Flyt Studio, Nesodden.

Flere
nyheter