fbpx
top

Dansekurs hos Flyt Studio

Velkommen til dans hos oss på Flyt Studio. Våre instruktører har lang erfaring og utdannelse. Her kan dansegleden blomstre i avslappende og freshe omgivelser. Dansekursene er for barn/ungdommer, med unntak av FlytDans for 18+.

Dansekusene går over 13/14 uker, med et vårsemester og et høstsemster, samt ekstraprøver og forestillinger.


Påmelding til dansekurs for høsten 2022 åpner 15. juni.
Høstsemesteret har oppstart mandag 22. august.

 

NYTTIG INFORMASJON

OM DANSEKLASSENE

BALLETT

Ballett er grunntrening til all type dans og bevegelse.

Du lærer de grunnleggende posisjonene, disiplin, teknikk og uttrykk som legger en grunnleggende base som er fin å ha med seg inn i andre disipliner.

Når du trener ballett utvikler du styrke, fleksibilitet, god holdning og kroppsbeherskelse.

Etterhvert når du har bygget opp en sterk teknikk og styrke i ankler kan du begynne med tåspiss etter avtale med instruktør fra ca 10 år.


BARNEDANS:

På dette kurset får barnet innføring i flere dansestiler og det er fokus på grunnleggende teknikk med en leken tilnærming. Barna utvikler kroppsforståelse, rytme, danseglede, selvtillit og samhørighet i gruppen. De lærer også enkle dansekombinasjoner til gjenkjennelig musikk i trygge omgivelser.

HIP HOP/BREAK:

Her får du innføring i koordinasjon og stil, og du lærer forskjellige triks og uttrykk. Det er fokus på danseglede og grunnleggende teknikk innen hip hop/break

HIP HOP: 

Hip Hop er en populær dansestilart som utviklet seg på 1970-tallet. Den inneholdt mange forskjellige stilarter som krumping, house, popping, break og lyrisk hip hop. Klassen er bygget opp med oppvarming, isolasjoner, styrke og koreografi.


GIRLY STYLE:

Girly style inneholder mye av det samme som en hip hop klasse, men med mer feminine bevegelser når man jobber med koreografi og utrykk. Det legges vekt på å finne sin egen stil og bli trygg i egen kropp og formidling.

JAZZDANS:

Jazzdans er en scenisk dansestil i stadig utvikling. Det er en populær og allsidig danseform med god teknikk trening, fokus på ulike uttrykk og spennende og varierende koreografier. Den er ofte kontrastfylt, rytmisk og eksplosivt, samtidig som det også kan være lyrisk og følsomt. Det jobbes mye med utrykk, musikkforståelse og dynamikk i bevegelsene.

MODERNE:

Moderne dans er en dansestilart som rommer mye og er en av de mest individuelle formene for dansekunst. Det startet som et oppgjør mot den satte ballett teknikken og har utviklet seg masse i løpet av årene med mange forskjellige stilarter. Man jobber mye med kontakt med gulvet og bruk av tyngdekraft, improvisasjon, release og uttrykk.

MUSIKAL:

På denne klassen jobber vi med grunnleggende sang og jazzdans teknikk, men med fokus må musikaler og shownummere.  Klassen innholdet også enkle teaterøvelser for å utvikle uttrykk og for å kunne tolke roller, samt formidlingsevne. 

PRISER

1 kurs: 1.900,-

2 kurs: 3.500,- (rabatt 300,-)

3 kurs: 5.200,- (rabatt 500,-)

Dans så mye du vil: 5.800,-  (rabatt 1800,-)

BETALING

Bestill ønsket kurs via Spond HER!

Betaling skjer ved bestilling av kurs via Spond. Lurer dere på noe ta kontakt på flytstudio@gmail.com NB! Innbetalt kontigent refunderes ikke. Bindende påmelding

TILGJENGELIG UTSTYR

Hos oss får du gratis tilgang på yogamatter, bolstere, klosser, tøyebånd, baller, tepper, puter, faglitteratur med mer.

Flyt Studio Nesodden ligger i 2. etasje på Tangen Nærsenter, i Vestveien 51. I tilknytning til lokalet er det tilgang til massasjerom med dyktige behandlere, et hyggelig lite lunsjrom, samt dusj og toaletter. Inngang vis á vi Røtter i 1. etasje, ved oppgang til Nav. Studioet ligger svært sentralt på Nesodden. Kollektivtransport rett utenfor.

PRAKTISK INFORMASJON

Vi bruker Spond som påmelding og kommunikasjon. Alle må melde seg inn i Spond ved oppstart. Husk å laste ned appen.

Flytklassene tilrettelegges etter nivå på deltakerne, og alle vil få god oppfølging. Vi fokuserer på at elevene skal få øvelser som de kan gjennomføre hjemme. Flytkursene krever ingen forkunnskaper. Flytklassene holdes av profesjonelle dansere og yogainstruktører med lang erfaring og utdanning.
Studioet har kapasitet til å ta max 30 kursdeltakere per klasse. (20 stk grunnet covid 19)
Det er gode skiftemulighter med toaletter, samt en liten kjøkkenkrok utenfor studio. Er du tidlig ute kan du jo sette deg ned og drikke en kopp te. Ønsker man prøvetime, så ta kontakt på mail. Det er begrenset med plasser så man kan risikere at det er fullt på kurset. Da kan vi dessverre ikke tilby prøvetime.

  1. Avlysninger av timer/Corona

Flyt Studio forholder seg til en hver tid til gjeldende anbefalingene for smittevern.

Dette kan på kort varsel medføre endringer i vår planlagte kursvirksomhet. 

Det kan innebære endrede tider, dager eller avvikling av kurs i sin helhet. 

Force majeure/skade og sykdom: Manglende undervisning som følge av streik, lockout eller force majeure utløser ingen refusjon. 

Det kan forekomme avlysninger av timer på grunn av sykdom eller andre årsaker. 

Dette kompenseres ikke med redusert semesteravgift. Disse timene blir vanligvis tatt igjen ved en senere anledning. Det informeres om avlysninger og ekstratimer via SPOND. 

Hvis det av en eller annen grunn kun dukker opp 1-2 elever på klasse står pedagogen fritt til å velge å avlyse eller å holde klassen, etter avtale med eleven.

  1. Bilder/Video

Vi forbeholder oss retten til å bruke bilder og videopptak fra undervisning og forestillinger arrangert av Flyt Studio. Disse kan for eksempel brukes til egen reklame, plakater, vår Facebookside, annonser og på vår hjemmeside.

Hvis dette IKKE er ok, send en mail til flytstudio@gmail.com med elevens navn og hvilket kurs eleven går på.

  1. Ansvar

Flyt Studio har ikke ansvar for din mentale eller fysiske helse. Ved påmelding på kurs hos oss er du selv ansvarlig for egen kropp. Vi tar ikke ansvar for ev skader du kan pådra deg på kurs eller på vei inn eller ut fra kurslokalet. Vi har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltagelse.

Trivselsregler

  1. Ingen utesko er tillatt inne i dansesalen. Dette gjelder både foreldre og barn. Heng jakker på knaggene og sett skoene i skohyllene utenfor studioet eller inne på pauserommet. Sekker/vesker taes med inn i studioet. Flyt Studio er ikke ansvarlige for tap av verdisaker.
  2. Siden vi er på et senter må vi ta hensyn til andre leietaker. Det oppfordres derfor å holde støynivået nede i gangen og på pauserommet før man skal inn på klasse og når man er ferdige. 
  3. Ha på bevegelige klær og passende dansesko/sokker og husk vannflaske.
  4. Foreldre venter utenfor eller andre steder på senteret og ikke inne i salen. Dette er fordi vi av erfaring ser at elevene blir litt mer selvstendige når de er der alene. I tillegg er det slik at ikke alle barn/ungdommer ønsker å bli sett på når de danser. Vi ønsker at Flyt Studio skal være en frihetssone for danseutfoldelse og glede. Vi tar selvfølgelig spesielle hensyn i noen sammenhenger.

ELEVFORESTILLINGER

Vi setter opp to forestillinger i året. Vår forestillingen er litt mindre enn høst forestillingen. Det er frivillig å være med på forestillingene, men vi oppfordrer våre elever til å delta da dans i stor grad er et scenisk fag. Å være på scenen er først og fremst med på utvikle eleven som danser og samholdet mellom alle danserne, men kan også styrke eleven i andre sammenhenger hvor man må presentere noe. Vi har fokus på å skape et godt miljø mellom store og små dansere. De yngste elevene blir delt i grupper og danser ikke alle forestillingene. 

For oss i Flyt Studio er det viktig å lage forestillinger av høy kvalitet. Billettinntektene vi tar til våre forestillinger skal dekke lys/lyd/kostymer/koreografier/ video osv og er helt nødvendig for at elevene skal få være en del av en profesjonell setting. Vi gir derfor ingen gratis billetter.  Vi er avhengig av at foreldre hjelper til under forestillingene, men vi ønsker at det skal være lystbetont og frivillig. 

Ønsker man å være med så er det bare å melde i fra til oss. 

Vi har en instagram side, facebook side og en egen gruppe tilknyttet facebook siden vår hvor man kan stille spørsmål og dele informasjon. Supert om dere følger oss der. Vi legger i tillegg ut informasjon på vår hjemmeside.

TIMEPLAN DANS

Timeplan for høsten 2022 oppstart 22. august (uke 34) 

Mandag
15.00-16.00Lyrisk jazz fra 10-15 år åpent nivåMari Joramo
16.45-17.30Barnedans 3-5 år gruppe 1Alison K Jaques
17.40-18.25Barnedans 3-5 år gruppe 2Alison K Jaques
Tirsdag
15.00-16.00Moderne øvet fra 12 årAgnes V. Naur Kiss
16.00-17.10Ballett øvet fra 12 årAgnes V. Naur Kiss
17.15-18.00Break / Hip Hop 6-9 årAndreas Vorkinnslien
18.05-19.00Break / Hip Hop fra 9-12 årAndreas Vorkinnslien
Onsdag
14.35-15.30Girly Style fra 10 årBinta Bah
15.30-16.30Girly Style Ungdom fra 12 årBinta Bah
16.30-17.25Hip Hop Ungdom fra 12 årBinta Bah
17.30-18.45Kompani/Satsningsparti fra 11 år (audition 31. aug.)Gry Hermansen
Torsdag
15.30-16.30Ballett litt øvet fra 10-14 årBeata Nowinska
16.30-17.15Ballett 6-9 årGry Hermansen
17.15-18.00Jazz 6-9 år (Obs oppstart 1 september)Mari Joramo
18.05-19.00Jazz 9-13 år (obs oppstart 1 september)Mari Joramo
19.05-20.05Musikal/Showjazz med sang/dans fra 10 år (Obs oppstart 1 september)Mari Joramo
20.05-21.15Jazz Ungdom øvet fra 12 år (obs oppstart 1 september)Mari Joramo
Fredag

Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!
Tlf: 47175874
Mail: flytstudio@gmail.com