fbpx
top
PÅMELDING TIL DANS HØSTEN 2024 ER ÅPEN

Velkommen til Flyt Studio:) Her kan man melde seg på ønsket kurs til høsten 2024. Oppstart er uke 34 (19.-23. august) og varer 13/14 uker, inkludert øving til ekstraøvelser og forestillinger. Man kan teste alle klasser GRATIS den første uken, men lurt å ha sikret seg plass på ønsket kurs via påmeldingen her på forhånd hvis man vet hva man skal gå på, da det ofte blir fullt på klassene våre. Er kurset du ønsker fullt? Ta kontakt på mail.Timeplan HER Husk å melde på søsken samtidig for å få søskenrabatt og send oss en mail med info ang hvilke kurs søsken skal gå på. Påmelding av søsken skjer i ledd to etter at man har valgt ønsket kurs til barn/ungdom en. PÅMELDING HER

Vi har også kurs på Fagerstrand på Breidablikk med oppstart i uke 36 (2. september) på mandager og som varer i 12 uker. Se under Fagerstrand for påmelding til kurs der.

NB! Påmelding til våre kurs er bindende og vi refunderer ikke. Vi bruker Spond som kommunikasjonsverktøy, så all informasjon kommer via meldinger, arrangement og innlegg i Spond. Ta kontakt på mail: flytstudio@gmail.com hvis dere lurer på noe:)

Vi gleder oss til å danse med deg!

Flere
nyheter