fbpx
top
Historien om HEKSENE! 25 & 26 mai.

Historien om HEKSENE!

Visste du at hekser finnes? At de ser ut som vanlige damer, men at de egentlig er skallet og har klør? Det er derfor de alltid har hansker og parykker. Visste du at munnen deres strekker seg helt opp til ørene og når de ler så kan de høre hverandre på mils avstand og vite akkurat hvor de andre heksene er. Hekser hater barn! De gjør alt for kvitte seg med dem og lurer dem med godteri som er forhekset. Spiser du et godteri forvandles du til det heksa ønsker. Jeg vet det for jeg har selv opplevd det….
Jeg heter Luna og da jeg var 10 år mistet jeg foreldrene mine i en trafikkulykke og endte opp på barnehjem. Dit kom det hekser hele tiden for å kvitte seg med oss barna. Noen jobbet der til og med. Det er nemlig sånn at det er lettere å ta de barna som ikke har noen i livet sitt som passer på dem. Eller som vokser opp på steder hvor det er krig eller andre kaotiske tilstander.
-Jeg slapp så vidt unna heksene på barnehjemmet for jeg ble adoptert av en snill dame som het Eva. Det visste seg at Eva var en erfaren heksejeger som hadde viet hele livet sitt til å bekjempe hekser, og jeg ble med henne i kampen.
Velkommen på en magisk, morsom og rørende forestilling om tilhørighet og vennskap. I denne forestillingen av Flyt Studio illustrerer heksene all ondskap i verden og barna håpet.
«Det betyr ingenting hvem du er eller hvordan du ser ut, så lenge du har noen i livet ditt som elsker deg»
I SKOKLEFALLSALEN PÅ NESODDEN
LØRDAG 25/5 KL. 13.30 OG 16.00
SØNDAG 26/5KL. 13.30 OG 16.00
Regi / Koreografi: Flyt Studio
Lys / Lyd: Eirik Eikås og Gaute Dahl Wardener
Målgruppe: Barn/ungdom/voksne
Utøvere: Elever fra Flyt Studio
BILLETTER HER
BARN 190,- (5-17 ÅR. BARN UNDER 5 ÅR GRATIS) (Billettavgift er inkludert)
VOKSEN 250,-
FLYTSTUDIO.NO FLYTSTUDIO@GMAIL.COM
Forestillingen passer for alle, men kan ha noen skumle elementer.
Varmt velkommen!

Flere
nyheter