fbpx
top
84388270_3907020779368579_1340995822202453288_n

AGNES NAUR KISS

Agnes Naur Kiss er eier og daglig leder ved Flyt Studio. Hun er profesjonell danser og koreograf utdannet med BA i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo og ved Den Norske Opera & Ballettskole. I 2009 grunnla hun Navak Contemporary Dance Company. Med ensemblet har hun koreografert og opptrådt på en rekke kunstfestivaler i Norge. Hun er prosjektleder for (In)Visible, et større kunstnerisk traumebearbeidingsprosjekt for enslige mindreårige i asyl. Etter endt utdannelse ved KHIO i 2006 har hun deltatt på en mengde kurs i inn og utland med anerkjente lærere, i moderne dans, klassisk ballett og yoga. I tillegg til sitt kunstneriske virke har hun holdt workshops i dans og stressreduksjon, og undervist ved Den Norske Ballettskolen, Nesodden Kulturskole og CISV, (sommerskole for asylbarn). Agnes har danset fra hun var fem år gammel, og praktisert yoga daglig i flere år. Yogautdannelsen har hun fra YogaWorks – Yoga Alliance, og Kundalini Yogaskolen i Oslo. Hun gir også privattimer i både dans og yoga. Mer om Agnes her: agnesnaurkiss.com Ved Flyt Studio underviser Agnes fire Vinyasa yogaklasser, klassisk ballett øvet og moderne dans.
mari_joramo_portretter_september_2019_DSF5244_red_curves

Mari Joramo

Mari Joramo er eier og daglig leder ved Flyt Studio og er utdannet sanger, koreograf og låtskriver fra University of Northampton, Bachelor of Arts, Music with Dance. Jobbet som Byansvarlig i prosjektet TILT, ledet av Panta Rei Danseteater som har fått den største bevilgningen til styrking av dansekunst noensinne av Sparebankstiftelsen DNB. Ledet, organisert, koreografert og satt opp hundrevis av forestillinger med barn, unge og voksne både unge talenter og profesjonelle innen scenekunst. Jobbet ved flere anledninger med den Kulturelle Skolesekken og gav ut sitt debutalbum oktober 2015 hvor flere av låtene ble spilt på radio. Påfølgende EP, Cloded Glory ble sluppet i 2017 hvor singelen Crash Landing ble spilt på P3 og flere av låtene ble lagt til på mange anerkjente spillelister på Spotify. Before we die young er hennes siste singel som ble sluppet på plateselskapet Raindrops januar 2020. Produsert av Jaran Gustavson, Cedeberg Studio, mikset av Christer Cedeberg (SKAAR, Julie Bergan, Sondre Justad) og mastret av Morgan Nicolaysen (Highasakite, Erlend Ropstad) Propeller Mastering. Mari har undervist ved Frogn Kulturskole, Eidsberg Kulturskole, Kulturskolen Askim, Skiptvet, Spydeberg, Ås Kulturskole og Attic. Ved Flyt Studio underviser Mari i jazzdans og musikal.
255960_10150280301266480_2144868_o

Gry hermansen

Gry Hermansen er profesjonell danser utdannet fra Fagerborg vgs og den Norske Opera og Ballett, hvor hun har jobbet i mange år som profesjonell danser. Gry har vært med på en rekke forestillinger og produksjoner og har lang erfaring og kompentanse. Ved Flyt Studio underviser Gry i ballett.
70178336_770805363367061_5082882920511700992_n

Melanie Kajanne Källström

Melanie Kajanne Källström er profesjonell dansekunstner/koreograf. Isdanser og koreograf for musikkvideon til Lemaitre "Reflection" med skuespiller Aslak Maurstad. Danser i ODE ung FESTEN, danser for Julie Bergan og koreografert og danset i en rekke profesjonelle forestilinger og kunstløp. Ved Flyt Studio underviser Melanie i hip hop og girly style.
Lisa Red Profile

Lisa Ask

Lisa Ask har utdannet seg i dans på Cuba og i Barcelona, med fokus på afro cubansk, afro contemporary og salsa. Hun har danset i flere dansekompanier i både Sverige og Barcelona. Hun danser linjestil (Salsa on1), Mambo (Salsa on2), men først og fremst Cubanske stiler. Lisa har tidligere undervist i dans i Barcelona med hennes dansepartner Dani Perriera, og fortsetter å danse og gi workshops sammen. Ved Flyt Studio underviser Lisa voksne i Full Body Dance workout.
242042068_1298187690614805_6754689280684963549_n

Alison Jaques

Alison Jaques er profesjonell danser utdannet fra Den Norske Opera , Hammond School og uteksaminert fra Rambert i 2002. siden da har hun jobbet innenfor Ballett, musikal teater og samtidsdans. I 2012 tok Alison Pedagog utdannelsen på KHIO i Oslo. Senere jobbet hun som kompani danser i Scottish Dance Theatre fra 2017—2019. Alison har undervist dans til voksne og barn i over 20 år. Ved Flyt Studio underviser Alison i barnedans, jazzballett og moderne.
Andreas

Andreas Vorkinnslien

Andreas Vorkinnslien har gått danselinjen på Fagerborg vgs. og har senere tatt hip hop utdanning på Flow Dance Academy. Han begynte med breakdance i 2005 og har vært en del av Kingwings Crew siden 2010. Med Kingwings har han deltatt i en rekke arrangementer og TV-programmer, blant annet Romeo og Julie med Nasjonalballetten UNG, Norske Talenter, Stjernekamp, Adils hemmelige dansere, NRK og MGP. Andreas hadde også en av hovedrollene i AF1 på NRK. Han har undervisningserfaring blant annet fra Studio Dynamica, Studio 3 og Asker Dans og Ballettskole. Ved Flyt Studio underviser Andreas i hip hop/break.
Beata-Ewa-Nowinska-Høyskolelektor-klassisk-ballett-

Beata Nowinska

Beata Nowinska, førsteamanuensis i dans og har jobbet 24 år i Den Norske Opera og Ballett som profesjonell ballett danser, og har lang utdannelse og erfaring. I tillegg til å undervise på Flyt jobber hun også på Musikkteaterhøyskolen og har blant annet vært sett på NRK serien URBI Artistdrømmen. Ved Flyt Studio underviser Beata i ballett.
unnamed-28

Isabel Vitra

Isabel Vitra arbeider primært som massør med utgangspunkt i teknikker fra Thai tradisjonen. For Isabel er tilstedeværelse, sensitiv lytting og intuisjon viktige verktøy både i behandling og i undervisning. Yogareisen hennes begynte i 2012 da en venn av henne viste noen få stillinger i hagen sin. Siden den gang har yoga vært med i stort og smått. "Yoga gir meg en anledning å møte opp med meg selv hvor jeg er i kroppen og i sinnet.. i dette her og nå. For meg er det å bringe en klarere og klarere tilstedeværelse i alt vi gjør selve grunden til å praktisere". Isabel har fulgt lærere primært innen Hatha yoga men også innen Iyengar. I 2018 blev hun sertifisert yogalærer innen YogaWorks sitt 200 YTT program, Yin Yoga 50h utdanning med Biff Mithoefer og 20h Functional Yin Yoga med Paul Grilley i 2019. Ved Flyt Studio underviser Isabel i Vinyasa Flyt og FlytBliss.
IMG_4212

Fatima Sidhrée

Min yogapraktik är en konstant påminnelse om att vara i kontakt med insidan. En själv intimitet där man utforskar insidan och hur man relaterar till världen runt sig från denna plats. Mina timmar och workshop är nog mest igenkännande genom att de bringar in en atmosfär av vila, långsamhet, ro och stillhet. En salig blandning av yin, pranayama, långa avspänningar. Det subtila är med en del som kunskap om meridianer och organer. Om jag bara kan få välja en ting jag önskar att ge mina elever är det gåvan att verkligen få vila på djupet. För mig är det den djupaste omsorgen vi kan ge till oss själva. En slags egen kärlek. Jag har undervisat i yoga sedan 2005. Grundar av konceptet Hvilende Yin Yoga. Min första lärare i yin yoga är Sarah Powers - grundare av yin yoga. Har varit elev hos henne sedan 2011. Har tagit flera yoga utbildningar med fördjupning i somatisk yoga och yin. Ved Flyt Studio underviser Fatima i yin yoga.
14409613_928518993919881_7126858098355211669_o

Kristoffer Richardsen

Jeg brenner for yoga både som treningsform men også som en holistisk tilnærming til helse og som et system til spirituell oppvåkning. Min undervisningstil er leken , samtidig som jeg er opptatt av å implementere en dypere dimensjon i praksisen. Jeg liker å bygge opp timene mine rundt et tema feks innen yogafilosofi , eller fra elementene fra naturen. Musikk er et viktig element i mine timer, da jeg mener dette er med å støtte oss opp til en dypere og mer flytende praksis. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av dynamisk bevegselse , så brenner for praksiser som underbygger introspeksjon, slik som meditasjon, Yoga Nidra , Yin yoga , Nada Yoga og pust. Tidligere har jeg også holdt kurs innen meditasjon og pust. Jeg har undervist og holdt workshops på følgende studio i Oslo: -Joy Yoga -YogaKi -SATS schous plass og SATS Carl Berner -Kjernekraft. Ved Flyt Studio underviser Kristoffer i Vinyasa yoga.
IMG_5856

Anette Richardsen

105020780_4199064230134049_6766843672894416573_n

Beate Langfeldt

Beate Langfeldt er utdannet Mensendieckfysioterapeut ved HiO (1999) og yogalærer i klassisk yoga ved Yogalærerutdanningen i Norge (1999). Har jobbet som yogalærer ved forskjellige yogastudioer i Oslo og på Nesodden siden 1997, med vanlige yogaklasser og yoga for gravide, fødselsyoga og barselyoga. Har nå yogakurs og retreater i egen regi på Nesodden, underviser faste grupper i Mensendiecktrening, tar privatelever i yoga og klienter i medisinsk massasje/fysioterapi og underviser anatomi og yoga ved Yogalærerutdanningen ved Yggdrasil Yogaskole i Oslo. Ved Flyt Studio underviser hun i barselyoga.
unnamed

Makieu Linaae

Makieu Linaae, som har en stor lidenskap for kampkunst. Med mer enn 30 års erfaring og læring har han utviklet en betydelig ekspertise innen treningsformen Martial Bodywork som består av øvelser fra kampkunst som øker mobilitet, styrke og kroppsbevissthet. Disse øvelsene er hentet fra ulike stilarter, inkludert Muay Boran (original thai-boksing), Systema, Kung fu, og Taekgyon. -Lær deg grunnleggende teknikker som slag og spark. -Utforsk strategier for kamp gjennom morsomme aktiviteter. -Få innsikt i kroppens struktur og balanse. -Løse opp i spenninger. -Bygge styrke. Ved Flyt Studio underviser Makieu i Martial Bodywork.
image0

Hedda Hippe

Hedda Hippe er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo, hvor hun har tatt en bachelor i musikk, dans og drama. Hun ble uteksaminert i 2020, og startet på personlig trener studiet ved Idrettshøyskolen høsten 2020. Hun har siden utdannelsene jobbet aktivt i feltet som personlig trener og instruktør. Hun studerer nå psykologi ved Universitetet i Oslo og jobber fast ved Flyt studio, hvor hun tilbyr pilates, barre og tabata klasser. I tillegg til dette tilbyr Hedda personlig trener timer hvor vi tilpasser målet til hver enkelt. Hedda sine timer består av god kunnskap, tilrettelegging og treningsglede.Ved Flyt Studio underviser Hedda i pilates og tabata, samt tilbyr PT timer.​