fbpx
top

Yoga og trening i Flyt Studio

Velkommen til yoga og trening på Flyt Studio, Nesodden. Våre instruktører har lang erfaring og utdannelse. Her skal du føle deg trygg og ivaretatt i avslappende og freshe omgivelser. 

Flyt Studio er en unik møteplass med helse og glede i sentrum. Her kan du finne en treningsform som passer for akkurat deg. 

Som medlem hos Flyt Studio har du fri tilgang til alle våre klasser.
Under ser du mer info om de ulike timene vi tilbyr.

Alle kunder må registrere seg via appen Min Trening også dem som skal på Drop in.

Slik får man oversikt over klasser, booking og ev avlysninger.

NYTTIG INFORMASJON

VÅRE TIMER

VINYASA YOGA

I vinyasa yoga glir man fra den ene stillingen til den andre i samspill med pusten. Overgangene er like viktige som stillingene. Det er ofte få eller ingen pauser i vinyasa yoga, slik at man kan kjenne på en meditativ flyt. Fokus på å løsne opp blokkeringer i kroppen. Vinyasa yoga er bra for deg som ønsker en leken yogaform som utfordrer kropp og sinn, som er enkel å tilpasse nivå, som gir en både fysisk og psykisk detox, og som får opp pulsen. Vinyasa yogatimene følger ingen bestemte sekvenser, timene kan derfor variere fra de ulike instruktørene og fra yogatime til yogatime.

Litt øvet/viderekommen. Det benyttes musikk i disse timene.

VINYASA YOGA MORGEN FLOW

En deilig energigivende morgenklasse for alle nivå. Vi flyter igjennom solhilsener og setter en god intensjon for dagen. I vinyasa yoga glir man fra den ene stillingen til den andre i samspill med pusten. Overgangene er like viktige som posisjonene. Det er ofte få eller ingen pauser i vinyasa yoga, slik at man kan kjenne på en meditativ flyt. Fokus på å løsne opp blokkeringer i kroppen. Vinyasa yoga er bra for deg som ønsker en leken yogaform som utfordrer kropp og sinn, som gir en både fysisk og psykisk detox, og som får opp pulsen. Vinyasa yogatimene følger ingen bestemte sekvenser, timene kan derfor variere fra de ulike instruktørene og fra yogatime til yogatime.

Åpent nivå. Det benyttes musikk i disse timene.

FLYTBLISS

Vi inviterer deg inn i vårt magiske yogastudio som hver tirsdag omgjøres til en eventyroase med deilige dufter og oljer. En hel time med egenpleie og påfyll. Her guides du gjennom myk yogaflyt, lærer enkle massasjeteknikker og lader opp både kropp og sinn. I hvilepuls får vi mulighet til å restituere oss både fysisk og mentalt fra hverdagens stressorer. Ta gjerne på kosebukse og ullsokker for ekstra komfort.
Du vil kjenne igjen øvelser fra både yin og restorative yoga.

Åpent nivå. Det benyttes musikk i disse timene.

ASHTANGA YOGA

Denne dynamiske, og til tider fysisk krevende praksisen synkroniserer pust og bevegelse for å produsere en indre varme, som renser kroppen. Ashtanga yoga, med sine mange vinyaser, er flott for å bygge kjernestyrke. Forbered deg på å svette mens du beveger deg gjennom en bestemt sekvens. I motsetning til andre dynamiske yogaformer som vinyasa yoga flow, er det imidlertid alltid den samme serien av yogastillinger, og de utføres i samme rekkefølge i ashtanga yoga. Ashtanga yoga passer for deg som vil være i bevegelse når du trener yoga, og for deg som liker disiplin. Husk å lytte til kroppen når du praktiserer.

Det benyttes ikke musikk i disse timene. Åpent nivå.

YOGA STABILITET 

Kjente positurer, men på en ny måte. På en måte som er skreddersydd for kroppen din.
Når du gjør noe kjent på en annen måte, vet du hva som skjer? Nye veier opprettes i nervesystemet ditt. Når nye veier opprettes i nervesystemet ditt, vet du hva som skjer? Du ser hva som er mulig.

△ avdekker og gir innsikt i vanene våre som fører til «ah-ha» øyeblikk om helse og mønstre og yogastillinger
△ dykker dypt ned i taktikker for å finne yogastillinger skreddersydd for din personlige struktur
△ utforsker exitstrategier for smerter
△ hjelper spenninger i ledd med å løsne seg slik at energi, blod og oksygen kan strømme fritt og effektivt 
△ utforsker grensene våre ved å bruke beinstrukturen vår
△ vekker føttene og underkroppen, bringer potensialet og kapasiteten videre gjennom kroppen
△ daoisme og kinesisk medisin tilføres
△ finner beroligende positurer for organene dine

Yogaform utviklet av Meredith Cameron, undervises eksklusivt i Flyt Studio.
Det benyttes musikk i disse timene. Åpent nivå.

MEDISINSK YOGA

Dette er en terapeutisk og kraftfull yogaform med relativt enkle øvelser., som kan utføres av alle. Øvelsene kan gjøres på lav krakk eller stol, dersom du ikke kan sitte i skredderstilling.
Mediyoga har utgangspunkt i Kundalini Yoga, en oppløftende blanding av åndelig og fysisk praksis, som inkorporerer bevegelse, dynamiske pusteteknikker, meditasjon og sang av mantraer. Målet er å bygge fysisk vitalitet og øke bevisstheten.
Medisinsk yoga er en yogaform som legger vekt på forebygging og rehabilitering, og brukes på flere sykehus i Norge

Åpent nivå. Det benyttes musikk i disse timene.

FLYTBARRE-PILATES

FlytBarre-Pilates er vårt nye supertilbud! Ikke gå glipp av disse morsomme timene, unikt i Flyt Studio, som hjelper deg å styrke essensiell kjernemuskulatur, gir deg holdning som en danser, shaper kroppen, og gir en deilig boost. 
Husk vannflaske og klær som er lette å bevege seg i. Det benyttes musikk i disse timene. Åpent nivå.

DANS FOR VOKSNE

På disse herlige danseklassene vil du lære litt jazz, litt moderne, litt hip hop og litt koreografi, og du vil få en god treningsøkt. Ta med deg en venn og dans deg inn i våren med oss! Det benyttes musikk i disse timene. Åpent nivå.

FLYT TABATA

Dette er en frisk økt med fokus på øvelser hvor man bruker egen kroppsvekt. Man jobber i et gitt antall sekunder på, og et gitt antall sekunder av. Oppsettet vil variere litt fra gang til gang for variasjon. Hovedmålet er å jobbe seg opp i puls, bli skikkelig god og sliten, og å være ferdig trent på 45 effektive minutter. I tillegg til dette fokuseres det på styrkeøvelser som en del av økten for å variere mellom styrke og puls. Det er også god oppvarming og nedtrapping inn i økten, så her får man alt. Du vil kjenne igjen elementer fra både yoga og pilates. Øvelsene tilrettelegges den enkelte.
(Innesko kan være lurt).

Hvilende Yin Yoga – 

The Wonder of a Paus.

Denna kursen vill engagera dig till en process av djup avspänning. Vi saktar ner tempot och blir längre i yin positioner. Vi släpper på stress och spänningar.
Timmen avslutas alltid med en längre guidad avslappning.Yin är sammankopplad med kvaliteter av stillhet och receptivitet.
Kursen fyller ditt behov för att landa på djupet och uppleva det som väcks till liv i denna varande närvaron utan allt det som förväntas av oss i det aktiva vardagslivet.

“ How beautiful it is to do nothing and then to rest afterward” – spansk proverb. Hvilande Yin Yoga är Fatimas mildare form av yin yoga där fokus är att stötta upp ställningarna med bolster och kuddar så du lättare kan vara i dessa ställningarna och likväl uppleva en mild sträck i det som är styvt och stramt.

PT 

«Med en personlig trener vil du få hjelp til å nå dine mål. En personlig trener tilrettelegger treningen etter dine behov og ønsker. Hos oss tilbyr vi personlig trening for alle. Både spesifikt rettet mot dansere, men også de som ønsker hjelp med treningen, uansett hva det måtte være.  Å investere i helsen er det viktigste du kan gjøre for deg selv!»

Flytmassasje:
Booking Vitra Massage eller Nesodden Yogamassasje

PRISER

MEDLEMSKPAP MED BINDING
-kr 599,- / mnd (12 mnd med binding)
-Full tilgang på 11 klasser i uken
-Full tilgang på yogamatter, klosser, bolstere, pledd, tøyebånd, terapiballer
-Tilgang på dusj
MEDLEMSKAP UTEN BINDING kr. 799,-
Drop in: kr. 275,-
Barselyoga: Kr. 2250,- for 8 klasser, bindene påmelding

Alle må registrere seg via appen Min Trening (Sics)

BETALING

Flyt Studio har fått ny og bedre løsning for å bestille yogatimer og betale medlemsskap! Du kan nå gå inn på https://flytstudio.sics.no/register/265#step-a for å bestille medlemskap med og uten binding, samt drop in.

Last ned appen Min Trening Sics og velg Flyt Studio for å få tilgang til booking. Man kan kun melde seg på yogaklasser 24 timer før klassen starter.

Påmelding til klasse skjer nå via Min trening appen. 

Lurer du på noe kontakt oss på flytstudio@gmail.com

MEDLEMSKAP REGLEMENT

1. Medlemskap med binding
Er gjeldende for 12 mnd. Du kan melde deg inn hos oss når du måtte ønske. Ønsker man å avslutte medlemskap før fullført bindingstid grunnet sykdom el. må det fremlegges legeattest. Innmelding skjer gjennom appen Min Trening.
2. Medlemskap uten binding
Løpende avtale. Oppsigelse må foreligge før den første dagen i måneden, hvis ikke vil full måned bli belastet. Du kan melde deg inn hos oss når du måtte ønske. Ønsker man å avslutte medlemskap før fullført bindingstid grunnet sykdom el. må det fremlegges legeattest.
3. Betaling
Alle betaling skjer via appen Min Trening. NB! Innbetalt kontigent refunderes ikke. Bindende påmelding.

4. Avlysninger av timer
Det kan forekomme avlysninger av timer på grunn av sykdom eller andre årsaker. Dette kompenseres ikke med redusert månedsavgift. Disse timene blir vanligvis tatt igjen ved en senere anledning eller det blir satt inn vikar. Det informeres om avlysninger og ekstratimer via e-post, SMS og på hjemmeside/sosiale medier. Hvis det av en eller annen grunn kun dukker opp 1-2 elever på klasse står pedagogen fritt til å velge å avlyse eller å holde klassen, etter avtale med eleven.
5. Ansvar
Flyt Studio har ikke ansvar for din mentale eller fysiske helse. Ved påmelding på kurs hos oss, er du selv ansvarlig for egen kropp. Vi tar ikke ansvar for ev skader du kan pådra deg på kurs eller på vei inn eller ut fra kurslokalet. Vi har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltagelse.
Tilgjengelig utstyr:
Hos får du gratis tilgang på yogamatter, bolstere, klosser, tøyebånd, baller, tepper, puter, faglitteratur med mer.
Flyt Studio Nesodden ligger i 2. etasje på Tangen Nærsenter, i Vestveien 51. I tilknytning til lokalet er det tilgang til massasjerom med dyktige behandlere, et hyggelig lite lunsjrom, samt dusj og toaletter. Inngang vis á vi Røtter i 1. etasje, ved oppgang til Nav. Studioet ligger svært sentralt på Nesodden. Kollektivtransport rett utenfor.
Praktisk informasjon:
Flytklassene tilrettelegges etter nivå på deltakerne, og alle vil få god oppfølging. Vi fokuserer på at elevene skal få øvelser som de kan gjennomføre hjemme. Flytkursene krever ingen forkunnskaper. Flytklassene holdes av profesjonelle dansere og yogainstruktører med lang erfaring og utdanning. Det benyttes musikk i de fleste timene.
Vi holder rimelig priser, slik alle har mulighet til å trene hos oss.
Studioet har kapasitet til å ta max 30 kursdeltakere per klasse.
Det er gode skiftemulighter med toaletter, samt en liten kjøkkenkrok utenfor studio. Er du tidlig ute kan du jo sette deg ned og drikke en kopp te. 

TRIVSELSREGLER

  • Møt opp i tide til timen ca 5 min før. Ofte er det en annen klasse som skal ut før du kan gå inn. Vis hensyn til timen som ev. pågår før din klasse.
  • Vi har matter i studio til utlån, men ta gjerne med egen. Lånt matte tørkes av etter bruk
  • Vis hensyn til andre kursdeltagere.
  • Vi tar ikke ansvar for dine verdisaker når du er på kurs hos oss.
  • Sett mobiltelefonen på lydløs.
  • Forestillinger og enkelte klasser blir dokumentert og brukt i markedsføring. Si derfor i fra dersom dere ønsker å reservere deres barn/ungdom mot dette.
  • Flyt Studio har ikke ansvar for din mentale eller fysiske helse. Ved påmelding på kurs hos oss, er du selv ansvarlig for egen kropp. Vi tar ikke ansvar for ev skader du kan pådra deg på kurs eller på vei inn eller ut fra kurslokalet. Vi har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltagelse.

TIMEPLAN

Påmelding til klasse skjer via Min trening appen også når man skal på drop in må man booke via appen.

Mandag
12.45-14.15 BarselYoga (Ikke inkludert i medlemskap. Ny oppstart i august 2024)Beate Langfeldt
18.45-19.30FlytBarre-PilatesHedda Hippe
19.40-20.45Vinyasa FlytAgnes V. Naur Kiss
Tirsdag
09.00-10.00 Yoga & Stabilitet Agnes V. Naur Kiss
19.30-20.15 Full Body Dance WorkoutLisa Ask
20.15-21.15FlytBliss ​Isabel Vitra​
Onsdag
19.00-19.35Flyt TabataHedda Hippe
19.35-20.15Pilates m/stretchHedda Hippe
20.15-21.30Ashtanga Yoga​Rory Hynes O'Reilly
Torsdag
09.00-10.00Vinyasa Yoga Morgen FlowAgnes Naur Kiss
19.00-20.00Vinyasa Yoga (MERK: denne klassen går på FAGERSTRAND, Breidablikk)Isabel Vitra
Fredag
07.00-08.00Ashtanga Vinyasa YogaAnniela Hegnar
Lørdag
10.00-11.00Vinyasa Flyt Isabel Vitra
Søndag
11.00-12.00Vinyasa/Ashtanga/Pilates Rullerende instruktør
12.15-13.30Yin YogaFatima Sidhrée

Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å ta kontakt!
Tlf: 47175874 eller 41500614
Mail: flytstudio@gmail.com