top

YOGA TIMEPLAN

Påmelding til klasse skjer nå via Min trening appen. 

Mandag
12.45-14.15BarselYoga (Ikke inkludert i medlemskap ny oppstart 23. august 2021)Beate Langfeldt
18.35-19.35Vinyasa Flyt 1-2Agnes V. Naur Kiss
Tirsdag
09.00-10.00Yoga & Stabilitet 1-2 Agnes V. Naur Kiss
20.00-21.00FlytBliss 1Isabel Vitra
Onsdag
09.00-10.30MediYogaEva Holdova
12.30-13.30Slow Yoga AntistressGry Zakariassen
20.00-21.15Ashtanga Vinyasa YogaAnniela Hegnar
Torsdag
09.00-10.00Vinyasa Yoga Morgen FlowAgnes Naur Kiss
Fredag
07.00-08.00Ashtanga Vinyasa YogaAnniela Hegnar
Lørdag
09.30-10.30Vinyasa Flyt 1-2Isabel Vitra
10.45-11.45Yoga Nybegynner Isabel Vitra
FLYT WORKSHOPS
Søndag
FLYT WORKSHOPS
11.00-12.00Vinyasa Flyt 1-2 (kommer høsten 2021)Rullerende instruktør

NYTTIG INFORMASJON

BETALING

Flyt Studio har fått ny og bedre løsning for å bestille yogatimer og betale medlemsskap! Du kan nå gå inn på https://flytstudio.sics.no/register/265#step-a for å bestille medlemskap med og uten binding, samt drop in.

Last ned appen Min Trening Sics og velg Flyt Studio for å få tilgang til booking. Man kan kun melde seg på yogaklasser 24 timer før klassen starter.

Påmelding til klasse skjer nå via Min trening appen. 

Lurer du på noe kontakt oss på flytstudio@gmail.com

PRISER

BASIC MEDLEMSKPAP VED FLYT STUDIO
-Kun kr. 599,- / mnd (12 mnd med binding)
-Full tilgang på 10 klasser i uken
-Full tilgang på yogamatter, klosser, bolstere, pledd, tøyebånd, terapiballer
-Tilgang på dusj
Medlemskap uten binding: kr. 799,-
Drop in: kr. 275,-
Barselyoga: Kr. 2200,- for 8 klasser, bindene påmelding

VÅRE YOGATIMER

Book privattimer i yoga: Ta kontakt med Agnes for mer informasjon. https://agnesnaurkiss.com
Ungdom fra 12 -17 år
Tren så mye yoga du vil: Ett semester kun kr. 2.200,-
Drop in: kr. 170,-
Vinyasa Yoga nivå 1: Timene er perfekt for deg som har lyst til å prøve yoga, eller som har praktisert litt tidligere. Vi flyter igjennom asanaene/stillingene, med fokus på å tilpasse øvelsene etter dine behov. En enkel, men energisk vinyasa yogaklasse for deg som vil gi kroppen en liten vitamininnsprøytning! Her får du muligheten til å starte dagen med overskudd og kraft, med øvelser som lar kroppen revitalisere seg. Vinyasa betyr pust-synkronisert bevegelse. Innslag av Kundalini/MediYoga. Det brukes musikk i disse timene. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.
Vinyasa Yoga nivå 1-2: En myk, leken og dynamisk klasse. Her flyter vi igjennom asanaene, og gir oss selv muligheten til å lande i egen kropp. Vinyasa betyr pust-synkronisert bevegelse, og er en “logisk” yogaform, hvor vi praktiserer på kroppens premisser, balanserer energiene, utvikler mye varme, renser kropp og sinn, setter fart på forbrenning, utvikler fleksibelitet, og styrker muskulaturen i hele kroppen. Fokus på å tilpasse øvelsene etter dine behov. Innslag av Kundalini/MediYoga. Det brukes musikk i disse timene. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.
Vinyasa Energi nivå 2-3: Denne timen minner om våre Vinyasa yogaklasser, men her er det høyere tempo og tyngre øvelser. Det er ikke nødvendig vanskelig, men du blir svett! Perfekt time for deg som virkelig ønsker å komme i form, og som vil styrke kjernemuskulatur. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.
Vinyasa Yogastretch nivå 1: Den perfekte måten å starte helgen på! Velkommen til en behagelig yoga tøyeklasse som gir deg en fredelig, fleksibel og rolig kropp. Vi bruker god tid i hver stilling. Alle øvelsene forklarer nøye, man trenger ingen forkunnskaper for å delta. Stretchklassen startes med god oppvarming og avsluttes med deilig avspenning. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.
FlytBliss nivå 1-3: Vi inviterer deg inn i vårt magiske yogastudio som
hver tirsdag kl. 19:30 omgjøres til en eventyroase med levende lys og deilige dufter og oljer.
Hele 75 min. med egenpleie og deilig yogapåfyll!
Her guides du gjennom myk yogaflyt, lærer enkle massasjeteknikker og lader opp både kropp og sinn. I hvilepuls får vi mulighet til å restituere oss både fysisk og mentalt fra hverdagens stressorer.
(Ta gjerne på kosebukse og ullsokker for ekstra komfort).
Det brukes musikk i disse timene. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.Timen holdes av Flytinstruktør og massør Isabel Vitra.
Yin/Realx yoga nivå 1: Yin Yoga er kunsten å kunne gi slepp, og fokuset er å bli meir bevisst og tilstades og forbetre kroppens intelligens. Passive stillingar vert haldne lenge for å frigjere fascia eller bindevev slik at energien i kroppen kan flyte friare. Yin Yoga er i hovudsak retta mot bindevev i hofter, bekken og nedre ryggrad. Dette er ein roleg og mjuk praksis, men den kan allikevel vere overraskande utfordrande på grunn av den lange tida du tilbringer i kvar av stillingane.
MediYoga nivå 1: Yogaformen er spesielt utviklet for medisinske formål, og er tilpasset de fleste fysiske og psykiske begrensninger. Øvelsene er myke og rolige og kombineres med pusteteknikker og meditasjon. Hvis du er helt frisk kan MediYoga hjelpe deg til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni. MediYogas rolige og meditative form skjuler dype og omfattende påvirkninger i kropp og sinn. MediYoga er en terapeutisk yogaform, basert på den gamle yogaformen Kundalini vevet sammen med aspekter fra tradisjonell kinesisk medisin (TKM) og moderne medisin. Du trenger ikke være syk for å gjøre MediYoga, og vil ha like stor glede av den uansett hvor du er i livet eller hvilken forfatning helsen din er. I dag brukes Medisinsk Yoga som rehabilitering ved 25 norske helseinstitusjoner, deriblant Radiumhospitalet (kreftrehabilitering), Ressurssenter Øst, Catosenteret, Feiringklinikken (hjerterehabilitering), Stavanger kommune – avdeling for psykisk helse og Asker og Bærum sykehus. De fleste MediYoga-instruktører jobber innenfor helsevesenet og bruker yogaen som et kompletterende verktøy i sin arbeidshverdag. Et eksempel er et ved høyt blodtrykk. Da kan medisiner gi en akutt effekt og senke trykket, mens Medisink Yoga kan brukes etterpå for å gjøre noe med den egentlige årsaken til det høye blodtrykket. På den måten kan man selv være med på forebygge og styrke sin egen helse. Medisinsk Yoga har et stort anntall studier som viser at denne yogaformen er veldig bra for ulike problemer som rammer hjertet. En ny svensk studie ved hjerteintensiven på Danderyds sjukhus i Stockholm viste tydelig at Mediyoga – Medisinsk Yoga minsker risikoen for hjerteinfarkt. Resultatene var så entydige at sykehuset fra januar 2010 bruker medisinsk yoga i sin regulære rehabilitering av sine hjerteinfarktpasienter. For ungdom/voksne, åpent nivå, ingen forkunnskaper nødvendig.
 
Barselyoga nivå 1: Et nydelig kurs for mor og barn! Timene holdes av fysioterapeut og yogalærer Beate Langfeldt. Hun har lang erfaring og mye kunnskap, her er du i trygge hender. Barselyoga handler om å vekke kjernemuskulatur og om stabelistering, og om å finne tilbake til egen kropp og pust etter at man har fått barn. Man jobber også med skuldre og rygg som naturlig er under belasting ved amming og bæring. Man har to matter: en til seg selv og en til barnet. (Alt av utstyr finnes i studio). Noen ganger sover barnet i vognen sin. Det er litt forskjellige hvor mye yoga man får gjort fra gang til gang da det selvfølgelig har mye å si på barnet og alder. Bør være mellom 6 uker og 7 mnd. Det avsluttes med babymassasje. Dette er en skånsom og god måte å komme i form igjen etter fødsel, – trening på kroppens premisser. Øvelsene tilrettelegges den enkelte kursdeltaker.
 
Om Flytklassene: En form for yoga som gir deg fleksibilitet og styrke på kroppens premisser. Øvelsene flyter rolig over i hverandre uten lange pauser, slik at treningen blir dynamisk og behagelig. Timene inneholder grundig oppvarming, styrke og tøyeøvelser, med fokus på pust og helhetlig, riktig trening. Klassene avsluttes alltid med en rolig og behagelig avspenning. Øvelsene kan utføres av alle. Man ser at slitasjeskader og smerter kan oppstå ved inaktivitet og feilbelastning i gruppetrening og på helsestudioer, og det legges derfor ekstra stor vekt på korrekt fysisk plassering av kroppen i våre kurs, med god oppfølging av hver enkelt deltaker.
Sjekk ut vårt fantastiske yogabedriftstilbud! 
Det perfekte avbrekket for deg som har lange dager på jobb. Dere kommer til oss eller vi til dere, og holder en kort klasse. En super sekvens, med et opppsett du kan gjennomføre hjemme. Kickstart kroppen med litt styrke, myk stretch, og deilig avspenning. Ta kontakt for mer informasjon.
Flytmassasje: Booking Vitra Massage eller Nesodden Yogamassasje

MEDLEMSKAP REGLEMENT

1. Medlemskap med binding
Er gjeldende for 12 mnd. Du kan melde deg inn hos oss når du måtte ønske. Melder du deg inn mellom den første og fjortende dag i måneden betales det full kontigent. Skjer innmelding mellom den femtende dagen og siste dagen i måneden er det halv kontigent som betales. Ønsker man å avslutte medlemskap før fullført bindingstid grunnet sykdom el. må det fremlegges legeattest. .
2. Medlemskap uten binding
Løpende avtale. Oppsigelse må foreligge før den første dagen i måneden, hvis ikke vil full måned bli belastet. Du kan melde deg inn hos oss når du måtte ønske. Melder du deg inn mellom den første og fjortende dag i måneden betales det full kontigent. Skjer innmelding mellom den femtende dagen og siste dagen i måneden er det halv kontigent som betales. Ønsker man å avslutte medlemskap før fullført bindingstid grunnet sykdom el. må det fremlegges legeattest.
3. Betaling
Faktura sendes på mail eller via nettbank. Husk KID nr ved betalingen. NB! Innbetalt kontigent refunderes ikke. Bindende påmelding.
Ev ta kontakt for andre betalingsløsninger som må avklares på mail ved kursstart. -Ved for sen innbetaling sendes det en faktura som går videre til inkasso.
4. Avlysninger av timer
Det kan forekomme avlysninger av timer på grunn av sykdom eller andre årsaker. Dette kompenseres ikke med redusert månedsavgift. Disse timene blir vanligvis tatt igjen ved en senere anledning eller det blir satt inn vikar. Det informeres om avlysninger og ekstratimer via e-post, SMS og på hjemmeside/sosiale medier. Hvis det av en eller annen grunn kun dukker opp 1-2 elever på klasse står pedagogen fritt til å velge å avlyse eller å holde klassen, etter avtale med eleven.
5. Ansvar
Flyt Studio har ikke ansvar for din mentale eller fysiske helse. Ved påmelding på kurs hos oss, er du selv ansvarlig for egen kropp. Vi tar ikke ansvar for ev skader du kan pådra deg på kurs eller på vei inn eller ut fra kurslokalet. Vi har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltagelse.
Tilgjengelig utstyr:
Hos får du gratis tilgang på yogamatter, bolstere, klosser, tøyebånd, baller, tepper, puter, faglitteratur med mer.
Flyt Studio Nesodden ligger i 2. etasje på Tangen Nærsenter, i Vestveien 51. I tilknytning til lokalet er det tilgang til massasjerom med dyktige behandlere, et hyggelig lite lunsjrom, samt dusj og toaletter. Inngang vis á vi Røtter i 1. etasje, ved oppgang til Nav. Studioet ligger svært sentralt på Nesodden. Kollektivtransport rett utenfor.
Praktisk informasjon:
Flytklassene tilrettelegges etter nivå på deltakerne, og alle vil få god oppfølging. Vi fokuserer på at elevene skal få øvelser som de kan gjennomføre hjemme. Flytkursene krever ingen forkunnskaper. Flytklassene holdes av profesjonelle dansere og yogainstruktører med lang erfaring og utdanning. Det benyttes musikk i de fleste timene.
Vi holder rimelig priser, slik alle har mulighet til å trene hos oss.
Studioet har kapasitet til å ta max 30 kursdeltakere per klasse.
Det er gode skiftemulighter med toaletter, samt en liten kjøkkenkrok utenfor studio. Er du tidlig ute kan du jo sette deg ned og drikke en kopp te. 

TRIVSELSREGLER

  • Møt opp i tide til timen ca 5 min før. Ofte er det en annen klasse som skal ut før du kan gå inn. Vis hensyn til timen som ev. pågår før din klasse.
  • Vi har matter i studio til utlån, men ta gjerne med egen. Lånt matte tørkes av etter bruk
  • Vis hensyn til andre kursdeltagere.
  • Vi tar ikke ansvar for dine verdisaker når du er på kurs hos oss.
  • Sett mobiltelefonen på lydløs.
  • Forestillinger og enkelte klasser blir dokumentert og brukt i markedsføring. Si derfor i fra dersom dere ønsker å reservere deres barn/ungdom mot dette.
  • Flyt Studio har ikke ansvar for din mentale eller fysiske helse. Ved påmelding på kurs hos oss, er du selv ansvarlig for egen kropp. Vi tar ikke ansvar for ev skader du kan pådra deg på kurs eller på vei inn eller ut fra kurslokalet. Vi har ingen plikt til å erstatte eiendeler som går tapt i forbindelse med din kursdeltagelse.