fbpx
top
UTHVILT – HVILENDE YIN & YOGA BREATH FORDYPNING 6. APRIL

UTHVILT – HVILENDE YIN & YOGA BREATH FORDYPNING
Varmt velkommen på vidunderlig workshop med fantastiske Fatima Sidhrée, der man utforsker fantastiske metoder for å oppleve å endelig være uthvilt. Pust er temaet. Man gjør beroligende, skjønne pusteøvelser for å skape mer plass, og for å få påfyll.
«En paus i allt annat som sker i livet. Återhämtande stund med yin, andas, vila och vitalitet». Fatima
Passar for deg som bare vil nyte for egen del, og for deg som er yin lærer og vil få inspirasjon. Vi har te, og masse herlig utstyr i studio, men ta gjerne med øyepute, en varm genser og ullsokker til avspenning.
I Flyt Studio på Tangen Senter, i 2. etasje
Lørdag 6. april kl. 11.30-14:00
Book ved å betale Kr. 450,- via Vipps, søk opp Flyt Studio AS og velg produkt.
Disse workshopene er super populære så sikre deg plass nå!

Flere
nyheter