fbpx
top
FLYT UNG 26. april. GRATIS lyrisk jazz klasse med Siv Gaustad

FLYT UNG

Flyt Studio tilbyr gjennom prosjektet Flyt Ung, GRATIS arrangement for Barn/ungdom mellom 13-17 år. Fredag 26. april kl.17.30-21.00. Denne fredagen er det Lyrisk jazz danseklasse og samtale med den kjente og super dyktige danseren Siv Gaustad. Siv er en meget erfaren og inspirerende utøver, som har gjort mange store forestillinger overalt i Norge, og som underviser ved noen av de største danseinstitusjonene. Hun vil gi tips og råd, snakke litt om sitt liv, og om veien til dansen. Dette vil du ikke gå glipp av! PÅMELDING HER!

Etter dans og samtale ser vi Heksene og spiser godteri og snacks:).Dette viktige prosjektet er med på å skape gode inkluderende miljøer for barn og ungdommer på Nesodden, og bidra til økt kunnskap om kropp, dans, fokus og kreativitet.

I Flyt Studio står vi klare med engasjerte kunnskapsrike pedagoger, som vil bidra til å gi hvert enkelt individ kunnskap om dans og kropp, men også skape rom for å danne trygge oppvekstgrunnlag.

Prosjektet er støtte av Sparebankstiftelsen DNB, Viken Fylkeskommune og Nesodden Kommune.

Fredag 26. april kl. 17:30-21:00 på Flyt Studio, Nesodden. 

Flere
nyheter