fbpx
top
BILLETTER TIL FORESTILLINGEN NARNIA
NARNIA
I Flyt forestillingen Narnia blir vi dratt inn fire barns virkelighetsflukt fra 2. verdenskrig i England og inn i den magiske verden Narnia. Barna Peter, Susan, Edmund og Lucy må evakueres når bomberegnet faller over London, og moren deres sender dem alene på toget til en villa på landet som eies av den eksentriske professoren Digory.
En tung regnværsdag leker barna gjemsel og Lucy gjemmer seg i et stort, majestetisk klesskap.
Men i dypet av klesskapet åpner den magiske verdenen Narnia seg.
Her er det evig vinter for Heksa Hvit har overtatt hele Narnia og styrer det med en diktators jernhånd. Det finnes ingen glede lenger og alle de magiske skapningene er fortapt og kjenner bare på sorg og elendighet. Det er faunen Herr Tumnus som Lucy møter som forteller henne dette.
Lucy går tilbake gjennom klesskapet og forteller sine søsken om Narnia, men de tror ikke noe på historien hennes og avviser den som en flukt fra virkeligheten de befinner seg i.
Lucy gir ikke opp og drar tilbake, men nå følger Edmund etter.
Han mister synet av Lucy og møter tilfeldigvis på Heksa hvit som kidnapper han i håpet om at søsknene hans også skal komme til Narnia slik at hun kan kvitte seg med dem. Hun har nemlig hørt den gamle profetien om de fire barna som skal redde landet og som skal krones til konger og dronninger.
Peter og Susan leter etter de andre og ender også opp i Narnia hvor de finner Lucy som er helt på gråten fordi Tumnus sitt hus er rasert og han har forsvunnet. Edmund har blitt tatt av Heksa og brått blir de andre jaktet på av Heksas hjelpere. De møter mange forskjellige magiske skapninger og ikke minst Løven Aslan som hjelper dem i kampen når det utspiller seg en krig mellom det gode og det onde.
Drømmen om Narnia illustrerer barnas maktløshet i en ekte verden dominert av krig og sorg.
Som et resultat av dette skaper de en fantasiverden hvor de selv har makten til redde verden.
Flyt Studio inviterer til en suggererende, modernisert og berørende forestilling om drømmer, mot til å kjenne på egen styrke og kampen om et fritt demokratisk land hvor alle kan være den man er og bestemme over egen skjebne.
I SKOKLEFALLSALEN PÅ NESODDEN
LØRDAG 9/12 KL. 13.30 OG 16.00
SØNDAG 10/12 KL. 13.30 OG 16.00
Regi / Koreografi: Flyt Studio
Lys / Lyd: Eirik Eikås og Gaute Dahl Wardener
Målgruppe: Barn/ungdom/voksne
Utøvere: Elever fra Flyt Studio
BILLETTER HER
BARN 190,- (5-17 ÅR. BARN UNDER 5 ÅR GRATIS) (Billettavgift er inkludert)VOKSEN 250,-
Forestillingen passer for alle, men kan ha noen skumle elementer.
Varmt velkommen!

Flere
nyheter