fbpx
top
GRATIS dans og film fredag 18. november med Fabian Svegaard Tapia fra filmen Battle.
Hei alle ungdommer på Nesodden og Viken.
Flyt Studio tilbyr gjennom prosjektet Flyt Ung, GRATIS arrangement for ungdom mellom 14-17 år. Vi inviterer tilbake den profesjonelle danseren og skuespilleren Fabian Svegaard Tapia. Etter Hip Hop klassen blir det film og snacks. Filmen vi skal se er Battle Freestyle hvor Fabian selv spiller hovedrollen. Dette er en helt unik mulighet til å møte, danse og snakke med Fabian som er aktuell både som skuespiller og danser i filmen Battle Freestyle på Netflix og på Nationaltheatret. Støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Viken Fylkeskommune.
Fredag 18. november kl. 18:30-21:00 på Flyt Studio, Nesodden. Påmelding via appen Bizzy. Last ned via Google Play eller App Store

Flere
nyheter