fbpx
top
Forestillingen Behind the scene søndag 29. mai kl. 13.30 og kl. 16.00
BEHIND THE SCENES
I denne produksjonen får du et spennende innblikk i hvem og hva Flyt Studio] er. En presentasjon av kompetansesenteret vi har etablert, hvordan vi utvikler våre ideer, våre klare visjoner og målsettinger for å skape det best tenkelige tilbudet på Nesodden, og vår arbeidsform som gründere, og tilnærming til faget.
Vi representerer kvalitet og kunnskap, og ønsker at Flyt Studio skal være et sted for alle. I denne forestillingen får du en introduksjon av vårt fantastiske Flytteam, bestående av noen av Norges beste dansere, yogalærere og pedagoger. Sammen utvikler vi og skaper inspirerende og trygge læringsmiljøer, med fokus på helse, samhold og inkludering.
Her får du se hvordan vi arbeider profesjonelt med dans, både teknisk i studio, og i forberedelser til forestilling bak scenen. Man får møte flytelever og flytinstruktører både live på scenen, og under innstudering i morsomme sneak peeks. Og som vanlig byr vi på spennende overraskelser!
Så hva er det vi driver med? Er det helse, er det kunst, er det næring, er det alt på en gang? Om du kommer og ser forestillingen siste helg i mai vil du få noen svar. Gled deg!

Flere
nyheter