top
Barselyoga oppstart 23. august
Varmt velkommen til vårt populære yogakurs for mor og barn!
Timene holdes av den dyktige yogalæreren Beate Langfeldt. Hun er instruktør ved Flyt Studio, utdannet yogalærer og fysioterapeut, og har lang erfaring og mye kunnskap, -her vil du få super oppfølging.
Barselyoga handler om å vekke kjernemuskulatur, om stabilisering, og om å finne tilbake til egen kropp og pust etter at man har fått barn. Man jobber også med skuldre og rygg som naturlig er under belastning ved amming og bæring. Noen ganger sover barnet i vognen sin.
Det er litt forskjellige hvor mye yoga man får gjort fra gang til gang da det selvfølgelig har mye å si på barnet og alder. Barnet bør være mellom 6 uker og 7 mnd. Det avsluttes med babymassasje. Dette er en nydelig, skånsom og god måte å komme i form igjen etter fødsel, – trening på kroppens premisser. Øvelsene tilrettelegges den enkelte kursdeltaker.
Mandager: Kl. 12:45-14:15
Oppstart 23. august 2021, 8 klasser
Pris kr. 2.200,-
Påmelding via appen Min Trening.

Ta gjerne med egen matte, mulig også et tykt pledd, og vannflaske, kom ferdig skiftet, sprit og eller vask hender både før og etter timen.
Hjertelig velkommen til Flyt Studio!

Flere
nyheter